Wafer ganda panto dipariksa klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

Wafer klep dipariksa ganda panto

Pondok Description:

Panjang struktur téh luyu jeung 588-1 ukuranana sambungan en Flange en 1092-1 ukuranana lumaku: DN50 ~ DN1000 lumaku suhu: -20 ℃ ~ 80 ℃ PTFE: -20 ℃ ~ 120 ℃ beurat Lampu, struktur clamping ci korsi tahan banting jeung kinerja alus teuing jeung hawa shutoff ketang. spring disebarkeun merata gaya beban ganda, réaksina leuwih gancang pinding klep: bisa nyadiakeun sababaraha bahan karet sintetis kana minuhan kaperluan aplikasi paling corrosive kalenturan tina lokasi instalasi Ngurangan t ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjang struktur téh luyu jeung 588-1 en
    ukuranana sambungan Flange en 1092-1
    ukuranana lumaku: DN50 ~ DN1000
    lumaku suhu: -20 ℃ ~ 80 ℃ PTFE: -20 ℃ ~ 120 ℃

    Beurat lampu, ci struktur clamping
    tahan banting korsi kalayan unjuk alus teuing jeung hawa shutoff ketang.
    Spring disebarkeun merata gaya beban ganda, réaksina leuwih gancang
    pinding klep: bisa nyadiakeun sababaraha bahan karet sintetis kana minuhan kaperluan aplikasi paling corrosive
    kalenturan tina lokasi instalasi
    Ngurangan leungitna tekanan, ngaronjatkeun ciri respon dinamis, ngaleungitkeun Geter klep.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !