Wafer kukupu klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

klep kukupu Wafer

Pondok Description:

Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa. Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic. Jurnalisme sarta manufaktur standar sasuai jeung API 609. test tekenan ieu saluyu jeung API 598. Panjang struktur téh luyu jeung API 609. Sisi baku flange luyu jeung GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa na ASME B16.1 125PSI . sedeng cairan: cai, minyak, gas jeung sagala rupa média corrosive Maké suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃ Applicabl ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa.
    Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic.
    Jurnalisme sarta manufaktur standar sasuai jeung API 609.
    test tekenan ieu saluyu jeung API 598.
    Panjang struktur téh luyu jeung API 609.
    Sisi baku flange luyu jeung GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa na ASME B16.1 125PSI .
    Sedeng cairan: cai, minyak, gas jeung sagala rupa média corrosive
    Maké suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuranana lumaku: DN50 ~ DN1200
    mode Connection: clamp tipe
    Connection baku: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Awak hirup: 50 taun

    Nyetir alat flange
    Bisa dipaké dina handles, operator gear, listrik atawa actuators pneumatic.

    Bushing
    ngurangan riving mun rque, rojongan bobot, sarta éféktif sepa meunteun éta kalayan awak klep, ngurangan maké tina sirung.

    Beungeut liang disc as
    Ngaliwatan pengobatan polishing, persis pas jeung korsi.

    Precision tinggi profil éksternal disc
    Ngahontal sarat tina gelembung-ketang, mimiti leutik jeung ngeureunkeun ka rque, hirup pamakéan panjang tina korsi.

    Bobot segel
    bobot teu gampang bisa menyimpang, ngaleungitkeun kamungkinan leakage di sirung.

    Konci precision kuat
    Méré mungkin kantétan pikeun uas manual atawa actuator.

    Precision taper pin
    Patikeun buktina Geter positif. Batang pikeun sambungan disc. Gampang sawah replaceable.

    Desain bobot integral
    ensures kontrol disc diandelkeun tur positif.

    Samping segel
    Kalawan henteu merlukeun flange gasket.

    Dijieun korsi
    Non-collapsible, manteng-tahan buktina na leakage. Gampang sawah replaceable.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !