Kidul Beijing bagian tina Tongzhou DN1800 Unit klep régulasi ngaliwatan uji ditampa ngaji

Kidul Beijing bagian tina Tongzhou DN1800 Unit klep régulasi ngaliwatan uji ditampa ngaji
anyar, DN1800 parusahaan urang régulasi Unit klep di bagian Beijing tina produksi Tongzhou tina kidul ka Cai North Mindahkeun Project, parantosan suksés di instalasi online tur debugging, sarta ditarima ku pamaké.

DN1800 Unit klep régulasi teh bagian inti tina proyék Tongzhou, shouldering tugas ngatur sakabeh garis. Sateuacan ditampa, TWT geus luyu jeung sarat relevan pikeun produk-test diri, ukuran relevan sarta kualitas instalasi nu dideteksi, tur ka grup ditampa dikintunkeun kana dokumén relevan régulasi manufaktur klep. Grup inspeksi ka marios dokumén dina manufaktur produk, dimensi, kualitas las na review kualitas penampilan anu DN1800 nu régulasi klep kualitas penampilan alus, dimensi minuhan sarat desain, kualitas produksi, hasilna nguji jeung hasil test TWT anu dasarna konsisten, sapuk mun ditampa sarta pangiriman operasi sidang.


Pos waktos: Jul-23-2018
WhatsApp Online Chat !