kinerja tinggi wafer kukupu klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

kinerja tinggi klep wafer kukupu

Pondok Description:

standar Desain minuhan sarat tina GB / T12238 atanapi standar nguji API-609 klep di garis kalawan GB / T13927 atanapi customer syarat pikeun nguji. baku samping flange meets sarat tina GB / T9119 atanapi ASME B16.5. Struktur lila meets sarat dieusian di GB / T12221-2005 atawa API-609. sedeng cairan: cai, minyak, Paké suhu gas: -29 ℃ ~ 450 ℃ lumaku tekanan: PN0.6 ~ 6.4MPa ukuranana lumaku: DN50 ~ DN2000 Connection: tipe flange, tipe clamp, tipe las standar Nyambungkeun: GB, A .. .


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Standar Desain minuhan sarat tina GB / T12238 atawa API-609
    standar nguji klep di garis kalawan GB / T13927 atanapi customer syarat pikeun nguji.
    Baku samping flange meets sarat tina GB / T9119 atanapi ASME B16.5.
    Struktur lila meets sarat dieusian di GB / T12221-2005 atawa API-609.
    Sedeng cairan: cai, minyak, gas
    Paké suhu: -29 ℃ ~ 450 ℃
    lumaku tekanan: PN0.6 ~ 6.4MPa
    lumaku ukuranana: DN50 ~ DN2000
    Connection: tipe flange, tipe clamp, tipe las
    Nyambungkeun standar: GB, ANSI, API
    Awak hirup: 50 taun

    Ganda desain struktur saendeng, ulah aya nu maké tina beungeut sealing, ngajaga integritas kahirupan segel na jasa tinggi.
    Desain korsi sudut lega ulah mencét jeung ngarusak korsi klep na klep kontak ketang, nyadiakeun hirup layanan panjang.
    Dua - tahap luhur - struktur bobot kakuatan pikeun mastikeun pangropéa gampang, struktur saendeng ganda ngajadikeun pangropéa online tina korsi jeung disc janten gampang tur gancang.
    Internal bobot / disc drive pikeun nyingkahan pin atawa bolts instalasi bisa ngahasilkeun leuwih cara leakage.
    - panahan ring fleksibel dina panutup klep nyadiakeun tekanan seating lawanna, teu ngan boga kaunggulan struktur basajan tur beurat lampu, anu torsi nyetir téh leutik, basajan, gancang, aliran alus régulasi fungsi sarta ciri sealing nutup.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !