kinerja tinggi kukupu klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

kinerja tinggi klep kukupu

Pondok Description:

sedeng cairan: cai, minyak, gas Paké suhu: -29 ℃ ~ 450 ℃ lumaku tekanan: PN0.6 ~ 6.4MPa ukuranana lumaku: DN100 ~ DN3600 Connection: tipe flange, tipe clamp, tipe las Nyambungkeun standar: GB, ANSI, API awak hirup: 50 taun The segel utama nyaéta multi-tingkat logam segel tilu diménsi, stainless steel sarta stainless steel, kabuka atanapi tutup klep sealing permukaan gesekan antara beungeut sealing stroke pondok, hirup layanan panjang, nutup klep ditutup pageuh , sealing dipercaya nedunan ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sedeng cairan: cai, minyak, gas
    Paké suhu: -29 ℃ ~ 450 ℃
    lumaku tekanan: PN0.6 ~ 6.4MPa
    ukuranana lumaku: DN100 ~ DN3600
    Connection: tipe flange, tipe clamp, tipe las
    Nyambungkeun standar: GB, ANSI, API
    Awak hirup: 50 taun

    Segel utama nyaéta multi-tingkat logam segel tilu diménsi, stainless steel sarta stainless steel, kabuka atanapi tutup klep sealing permukaan gesekan antara beungeut sealing stroke pondok, hirup layanan panjang, nutup klep ditutup pageuh, kinerja sealing dipercaya. Sipat elastis tina ring segel logam komposit sangkan bocor klep gratis.
    Pamakéan tilu desain struktur saendeng, ngurangan gesekan antara beungeut sealing, anu klep di operasi sabenerna proses ngabogaan peran dina santunan ti tilu, sahingga kinerja klep leuwih luhur, panjang kahirupan.
    Struktur truss ieu diadopsi, sarta rarancang streamline tina plat klep geus direalisasikeun, sarta kualitas casting tina beungeut plat klep geus ningkat, sarta lalawanan aliran diréduksi. Ring stainless steel dipasang dina awak, saperti struktur congcot, kondusif pikeun sirkulasi cairan, tapi ogé ningkatkeun kualitas casting di rohangan jero awak klep, ngurangan resistansi aliran.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !