Alur kukupu klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

klep kukupu alur

Pondok Description:

flange instalasi bisa dipasang langsung di garis jeung supir standar ISO. leungeun baju bakal nutupan sealing aci, ngaronjatkeun reliabiliti pangropéa. Aci luhur jeung handap dijieunna tina stainless steel boga fungsi anti ledakan. Unik design beuheung kuadrat bisa dipaké tanpa fasteners. Desain Ieu bisa nyegah ngagantian kasalahan jeung ngaleungitkeun dampak poténsi bagian leupas, sarta bisa ngaleungitkeun sésa leupas kalawan aliran média sarta kamungkinan ruksakna e ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Flange instalasi bisa dipasang langsung di garis jeung supir standar ISO.
    Leungeun baju bakal nutupan sealing aci, ngaronjatkeun reliabiliti pangropéa.
    Aci luhur jeung handap dijieunna tina stainless steel boga fungsi anti ledakan.
    Unik design beuheung kuadrat bisa dipaké tanpa fasteners. Desain Ieu bisa nyegah ngagantian kasalahan jeung ngaleungitkeun dampak poténsi bagian leupas, sarta bisa ngaleungitkeun sésa leupas kalawan aliran média sarta kamungkinan ruksakna parabot.
    Aci segel bisa éféktif nyegah leakage média.
    Piring klep dijieunna tina beusi matak nodular. Awakna klep na pelat klep bisa ngahontal 360 gelar kontak kontinyu. Bentuk streamlined tina plat klep boga kaunggulan tina lawang badag, sarta bisa ningkatkeun koefisien aliran.
    Clamp klep awakna greatly ngurangan beurat ti instalasi klep, operasi gampang, instalasi tur pamaliharaan.

    Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa.
    Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic.
    Jurnalisme sarta manufaktur standar di garis kalawan GB / T12238.
    Test tekanan conforms ka GB / T13927.
    Panjangna struktur nyaeta GB / T12221.
    Baku flange samping conforms ka GB / T17241.6.
    Sedeng cairan: cai, minyak, gas jeung sagala rupa média corrosive
    Maké suhu: -10 ℃ ~ 150 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    lumaku ukuranana: DN50 ~ DN1400
    Connection: flange tipe
    Connection baku: GBANSIDINAPIISOBS
    Awak hirup: 50 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !