Gerbang klep atawa sluice klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

Gerbang klep atawa klep sluice

Pondok Description:

Produk nu dijieun luyu jeung GB / T24924-2010 / ANSI / AWWA C509-94 atanapi standar BS 5163. test nu conforms ka GB / T13927 atanapi standar BS 5163. Sambungan samping flange conforms ka dibekelan ngeunaan GB / 17241,6, PN1.6MPa atawa en 1092 di baku "PN1.0MPa". panjangna klep ngeunaan struktur dina garis jeung GB / T12221 baku Gerbang klep panjangna Struktur runtuyan pondok, sarta dina waktos anu sareng di garis jeung ANSI B16.10 "panjangna struktur klep" dina pound 125 ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Produk nu dijieun luyu jeung GB / T24924-2010 / ANSI / AWWA C509-94 atanapi standar BS 5163.
    Test nu conforms ka GB / T13927 atanapi standar BS 5163.
    Sambungan samping flange conforms ka dibekelan ngeunaan GB / 17241,6, PN1.6MPa atawa en 1092 di baku "PN1.0MPa".
    Panjangna klep ngeunaan struktur dina garis jeung GB / T12221 baku Gerbang klep panjangna Struktur runtuyan pondok, sarta dina waktos anu sareng di garis jeung ANSI B16.10 "panjangna struktur klep" dina standar kelas 125 pound, atanapi BS 5163 standar.
    DN65 (2 / ")" ~ (12) "samping flange dimensi sambungan tiasa luyu jeung ANSI / ASME B16.1" tuang flanges pipe beusi sarta fittings flanged "dina sarat standar 125 kelas pound.
    Sedeng cairan: cai, minyak, gas
    Maké suhu: -10 ℃ ~ 180 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuranana lumaku: DN50 ~ DN600
    Connection: flange tipe
    Connection baku: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Awak hirup: 50 taun

    Casting awak, jeung kakuatan cukup pikeun minuhan sarat lingkungan kerja, aliran cairan moal hindered.
    Elastis ngaganjel, otomatis tiasa adaptasi ka stress pipe disababkeun ku deformasi awak klep.
    Ring korsi nu dilas disegel pikeun nyegah leakage.
    Bibit: T - disc - batang sambungan pikeun nyegah stress dilarapkeun ka sisi bobot ka mastikeun operasi rata.
    Packing: paking ngandung pengawet, ulah aya karat bobot. Kotak isina jero ensures hirup layanan panjang packing.
    Ring korsi: jok klep disegel jeung dilas, nu bisa ngaleungitkeun saluran leakage tur manjangkeun kahirupan jasa.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !