Ngalir klep kadali - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

klep kontrol aliran

Pondok Description:

runtuyan EV2000 of régulasi awakna klep ku logam sealing ganda na bahan elastis, nganut rarancang wangun axisymmetric, jadi yén klep aréa aliran rohangan sok kontraksi ring, ulah throttling kaluar ka sumbu nu, ngaleungitkeun cavitation na Geter ti pipelines jeung karuksakan pipa. Idéal pikeun desain geometri, cairan nu geus ogé dipandu dina awak streamline. Malah dina kasus tekanan tinggi, klep éféktif bisa ngaleungitkeun tekanan diferensial, tekanan diréduksi jadi ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    runtuyan EV2000 of régulasi awakna klep ku logam sealing ganda na bahan elastis, nganut rarancang wangun axisymmetric, jadi yén klep aréa aliran rohangan sok kontraksi ring, ulah throttling kaluar ka sumbu nu, ngaleungitkeun cavitation na Geter ti pipelines jeung karuksakan pipa. Idéal pikeun desain geometri, cairan nu geus ogé dipandu dina awak streamline. Malah dina kasus tekanan tinggi, klep éféktif bisa ngaleungitkeun tekanan diferensial, tekanan diréduksi jadi tekanan low, sarta moal ngahasilkeun Geter tur cavitation fenomena. Ti lawang ka bagian kontraksi wewengkon aliran annular tina turunna kontinyu dina laju aliran laun ngaronjat, tanpa cavitation, tanpa konversi cavitation énergi karuksakan. Paduli posisi piston, nu profil aliran mangrupa annular, sahingga mastikeun hiji ciri pangaturan linier sampurna.

    Sedeng cairan: cai, minyak, gas, jsb
    hawa lumaku: -20 ℃ ~ 220 ℃
    lumaku tekanan: PN0.6 ~ 6.4MPa
    ukuranana lumaku: DN100 ~ DN2200
    Connection: flange tipe
    Connection baku: GB · ANSI · DIN · ISO · BS
    Service hirup: 50 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !