Ganda orifce release hawa klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

Ganda orifce release hawa klep

Pondok Description:

Prosés tekanan knalpot low dibagi jadi dua tahap: lamun beda tekanan anu low, éta bisa dipaké pikeun ngawates laju haseup. Pikeun ngaleungitkeun dampak tekanan turun naek dina sistem alatan laju knalpot pinuh dina kaayaan husus kayaning palu cai. Nalika mungkin. Ieu cocog pikeun kaayaan kolom cai pipa separation, diameter badag sarta pipa jarak jauh, keusikan pipa cai gancang utama, pompa ogé jero, sistem panyalindungan pipa ulah w ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prosés tekanan knalpot low dibagi jadi dua tahap: lamun beda tekanan anu low, éta bisa dipaké pikeun ngawates laju haseup. Pikeun ngaleungitkeun dampak tekanan turun naek dina sistem alatan laju knalpot pinuh dina kaayaan husus kayaning palu cai.
    Nalika mungkin. Ieu cocog pikeun kaayaan kolom cai pipa separation, diameter badag sarta pipa jarak jauh, keusikan pipa cai gancang utama, pompa ogé jero, sistem panyalindungan pipa ulah pangaruh palu cai.

    Sedeng cairan: cai, minyak, gas
    Maké suhu: -20 ℃ ~ 120 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuranana lumaku: DN25 ~ DN300
    Connection baku: GB · DIN · ISO · BS
    Awak hirup: 50 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !