Taros Kami

Tianjin Tanggu TWT klep Co., Ltd.

alamat

No 1999, Jin Jiang Jalan, Tanggu
, Tianjin 300451 Kontak baé: Mr.Friday

 

Surélék

fridaywang@twtvalve.com

will@twtvalve.com

 

 

telepon

Kontak baé: Mr.Friday

MP: + 86-18722007022

Kontak baé: Ms.Will Lee

MP: + 86-18920773102

+ 86-22-65728888 ext 7615

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !