Tuang beusi U tipe kukupu klep atawa U klep Bagéan kukupu - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

Tuang beusi U tipe kukupu klep atawa U klep Bagéan kukupu

Pondok Description:

Bisa dilengkepan cecekelan, gear cacing, alat kontrol listrik atawa pneumatic. Ngurangan torsi rotational, ngarojong bobot, sarta nyieun misahkeun ti awak klep éféktif, ngurangan maké tina sirung klep. Saatos polishing treatment, jeung precision korsi klep. Pikeun ngahontal enol syarat leakage tina test tightness hawa. Bubuka sareng nutup torsi téh leutik, manjangkeun umur jasa tina korsi klep. Bobot segel henteu gampang pikeun deform, kukituna Ngahindarkeun bobot leakage biasa. The ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bisa dilengkepan cecekelan, gear cacing, alat kontrol listrik atawa pneumatic.
    Ngurangan torsi rotational, ngarojong bobot, sarta nyieun misahkeun ti awak klep éféktif, ngurangan maké tina sirung klep.
    Saatos polishing treatment, jeung precision korsi klep.
    Pikeun ngahontal enol syarat leakage tina test tightness hawa. Bubuka sareng nutup torsi téh leutik, manjangkeun umur jasa tina korsi klep.
    Bobot segel henteu gampang pikeun deform, kukituna Ngahindarkeun bobot leakage biasa.
    Modél utiliti boga kaunggulan precision tinggi jeung kakuatan tinggi, sarta cocog pikeun instalasi sahiji cecekelan jeung alat kontrol lianna.
    Modél utiliti dicirikeun dina yén rod klep jeung plat klep anu pageuh disambungkeun jeung piring klep, sarta modél utiliti boga ciri anti Geter tur ngagantian gampang.
    Precision tinggi, reliabiliti tinggi, gampang pikeun ngadalikeun bubuka sareng nutup tina plat klep.
    Alus sakabéh stabilitas, stabil, tensile, anti leakage.
    Bantu aci tungtung leakage.

    Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa.
    Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic.
    Jurnalisme sarta manufaktur standar di garis kalawan GB / T12238.
    Test tekanan conforms ka GB / T13927.
    Panjangna struktur nyaeta GB / T12221.
    Baku flange samping conforms ka GB / T17241.6.
    Sedeng cairan: cai, minyak, gas jeung sagala rupa média corrosive
    Maké suhu: -10 ℃ ~ 150 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    lumaku ukuranana: DN50 ~ DN1400
    Connection: flange tipe
    Connection baku: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Awak hirup: 50 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !