kukupu klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

klep kukupu

Pondok Description:

Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa. Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic. Jurnalisme sarta manufaktur standar sasuai jeung API 609. test tekenan ieu saluyu jeung API 598. Panjang struktur téh luyu jeung API 609. Sisi baku flange luyu jeung GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa na ASME B16.1 125PSI . sedeng cairan: cai, minyak, gas jeung sagala rupa média corrosive Maké suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃ Applicabl ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa.
    Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic.
    Jurnalisme sarta manufaktur standar sasuai jeung API 609.
    test tekenan ieu saluyu jeung API 598.
    Panjang struktur téh luyu jeung API 609.
    Sisi baku flange luyu jeung GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa na ASME B16.1 125PSI .
    Sedeng cairan: cai, minyak, gas jeung sagala rupa média corrosive
    Maké suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuranana lumaku: DN50 ~ DN1200
    mode Connection: clamp tipe
    Connection baku: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Awak hirup: 50 taun

    Ngurangan torsi rotational, ngarojong bobot, sarta nyieun misahkeun ti awak klep éféktif, ngurangan maké tina sirung klep.
    Saatos polishing treatment, jeung precision korsi klep.
    Pikeun ngahontal enol leakage sahiji syarat test tightness hawa, lawang jeung nutup torsi téh leutik, manjangkeun umur jasa tina korsi klep.
    Bobot segel henteu gampang pikeun deform, kukituna Ngahindarkeun bobot leakage biasa.
    Modél utiliti boga kaunggulan precision tinggi jeung kakuatan tinggi, sarta cocog pikeun instalasi sahiji cecekelan jeung alat kontrol lianna.
    Modél utiliti dicirikeun dina yén rod klep jeung plat klep anu pageuh disambungkeun jeung piring klep, sarta modél utiliti boga ciri anti Geter tur ngagantian gampang.
    Integritas alus, gampang pikeun ngadalikeun bubuka sareng nutup tina plat klep.
    Modél utiliti boga kaunggulan tina euweuh shedding, résistansi tensile, pencegahan leakage jeung ngagantian merenah.
    Alat pikeun ngatur atawa motong kaluar sedeng di pipa.
    Cocog jeung alat cecekelan control (DN50 ~ 300), gear cacing, alat kontrol listrik sarta pneumatic.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !