Hawa release klep - Cina Tianjin Tanggu TWT klep

release klep hawa

Pondok Description:

Prosés haseup téh lancar, tiasa nyegah lumangsungna fluctuations tekanan atawa fenomena destructive lianna. Hawa bisa discharged dina pipa nalika caina keur ngeusi cai, sarta bisa ngungsi atanapi tekanan négatip dina pipa, sapertos kaayaan separation kolom caina bakal otomatis dibuka, kana pipa ka ngaleungitkeun tekanan négatip. aliran tinggi speed knalpot gas, komo airflow speed tinggi dicampurkeun jeung halimun cai moal ngabalukarkeun port knalpot janten ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prosés haseup téh lancar, tiasa nyegah lumangsungna fluctuations tekanan atawa fenomena destructive lianna.
    Hawa bisa discharged dina pipa nalika caina keur ngeusi cai, sarta bisa ngungsi atanapi tekanan négatip dina pipa, sapertos kaayaan separation kolom caina bakal otomatis dibuka, kana pipa ka ngaleungitkeun tekanan négatip.
    Aliran tinggi speed knalpot gas, komo airflow speed tinggi dicampurkeun jeung halimun cai moal ngabalukarkeun port haseup bisa ditutup sateuacanna. Curhat ditutup ngan sanggeus hawa seep pisan.
    Iraha wae, salami tekanan Sistim leuwih handap ti tekanan atmosfir, kayaning nu lumangsungna fenomena separation kolom cai, anu klep hawa baris geura-giru muka sistem kana hawa, pikeun nyegah mecenghulna tekanan négatip dina sistem. Dina waktu nu sarua, sistem nelen waktos di luhur timely bisa ngagancangkeun laju nelen.

    Sedeng cairan: cai, minyak, gas
    Maké suhu: -20 ℃ ~ 120 ℃
    lumaku tekanan: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuranana lumaku: DN25 ~ DN300
    Connection baku: GB · DIN · ISO · BS
    Awak hirup: 50 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !