Profil Perusahaan

PROFIL PERUSAHAAN

proyék cai atah di Shanghai

tim TWT R & D

TWT boga unggulan senior teknis R & D tim, dilengkepan canggih parabot precision R & puseur D na puseur uji, kalawan leuwih ti na 50 taun téhnologi akumulasi, R & D jeung manufaktur kualitas luhur, hemat energi jeung produk tinggi-tech perlindungan lingkungan nyaeta R & D standar TWT parusahaan. ngembangkeun TWT sarta produksi produk geus meunang leuwih ti jeung 20 patén-patén sarta puluhan panghargaan nasional, sarta mangrupa pangadeg Departemen Industri mesin baku produksi klep.

System Quality TWT na jaminan Quality

Urang hal kaamanan produk na kualitas dipercaya salaku jiwa nu perusahaan urang; di industri klep Cina, kami kahiji meunangkeun ISO 9001 sertipikat dikaluarkeun ku DNV: 2008 System Quality sertifikasi; sarta kami ogé ngagaduhan EU tekenan Equipment diréktif 97/23 / EC (sertifikasi CE) jeung sertifikasi pabrik ku CCS.

工厂 大门

TWT Core Niley

Kami salawasna ngalakonan latihan tanaga téknis pikeun mastikeun yén konsumén bisa ngarasakeun layanan pangalusna tina Industri. professional jasa kami téh mibanda pangalaman euyeub di instalasi, debugging tur pamaliharaan; jeung produk anu mibanda inventory suku cadang. Urang ngajamin yén urang tiasa ngahubungan Anjeun sareng masihan anjeun ngawalon dina 48 jam sanggeus narima keluhan kualitas atanapi pamundut rojongan teknis ti nasabah iraha wae aréa di dunya. Anjeun tiasa ogé yakin, di dieu, Anjeun bisa ngarasakeun layanan kualitas luhur unprecedented.

System Quality TWT na jaminan Quality

"Iman, Quality sarta Inovasi" anu nilai inti TWT Company
sistem nilai Ieu yayasan gagasan jeung budaya Company urang,
sagampil sarua nalika lahirna TWT di 1956.


WhatsApp Online Chat !