• DN36000
  • International0
  • Flow-control0

TWT Valve

Që nga viti 1956, produktet TWT kanë krijuar arritje të rëndësishme në fushën e furnizimit me ujë dhe kullimit urbane, trajtimin e ujërave të zeza, desalination, energji elektrike, naftës, kimike, metalurgjisë, ngrohje, anijet, mjekësi, letër dhe fusha të tjera. Produktet e mbuluar më shumë se 70 vende në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Francë, Gjermani dhe kështu me radhë

Rreth kompanisë

TWT ka teknike R & D ekipe të shkëlqyer të lartë, të pajisura me pajisje të avancuar saktësi R & D qendër dhe qendër provë, me më shumë se dhe 50 vjet e teknologjisë akumuluar, R & D dhe prodhimit me cilësi të lartë, kursimit të energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit të produkteve të teknologjisë së lartë është R & D standarde TWT i kompanisë. zhvillimin TWT dhe prodhimin e produktit ka fituar më shumë se dhe 20 patenta dhe dhjetëra çmime kombëtare, dhe është themelues i Ministrisë së Industrisë makineri standardit të prodhimit valvula.

 

TWT Sistemi i Cilësisë dhe Sigurimit të Cilësisë

Ne lidhje me sigurinë e produkteve dhe cilësia e besueshme si shpirtin e Ndërmarrjes; në industrinë Kinë valvulave, ne jemi të parë marrjen e ISO 9001 certifikatat e lëshuara nga DNV: Certifikimi 2008 Quality Sistemit; dhe ne gjithashtu mori BE Direktivës Presioni Pajisje 97/23 / EC (CE certifikimit) dhe certifikimit fabrikë nga CCS.

 

Garancia TWT Shërbimi

Ne jemi gjithmonë të angazhuar në trajnimin e personelit teknik për të siguruar që klientët mund të gëzojnë shërbimet më të mira të industrisë. Profesionistët tanë të shërbimit janë me përvojat e pasura në instalimin, debugging dhe mirëmbajtjen; dhe produktet janë me pjesë këmbimi inventar. Ne garantojmë se ne mund të lidhen me ju dhe të ju japin përgjigje brenda 48 orëve pas pranimit të ankesave të cilësisë apo kërkesë për asistencë teknike nga konsumatorët në çdo zonë në botë. Ju mund edhe të besojnë, këtu, ju mund të gëzojnë shërbime të paparë të kualitetit të lartë.

 

Vlera TWT Core

"Besimi, Cilësia dhe Innovation" janë vlera kryesore e TWT kompanisë

Ky sistem vlerë është themeli i ideve dhe kulturave kompanisë, ashtu si e njëjtë si kur fillimi TWT në 1956.

Kontakt Aichi

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
WhatsApp Online Chat !