Во делот на Јужна Пекинг Tongzhou на DN1800 регулирање на вентилот единица преку прифаќање тест рок

Во делот на Јужна Пекинг Tongzhou на DN1800 регулирање на вентилот единица преку прифаќање тест рок
Неодамна, нашата компанија DN1800 регулирање на вентилот единица во Пекинг делот на производството Tongzhou на југот на Северна вода Трансфер на проектот, успешно завршување на онлајн инсталација и дебагирање, и прифатен од страна на корисникот.

DN1800 регулирање на вентилот единица е суштински дел од проектот Tongzhou, потпирајќи се на задача за регулирање на целата линија. Пред прифаќање, TWT е во согласност со релевантните барања за производ само-тестирање, релевантните големина и квалитет инсталација се откриени, а во групата на прифаќање поднесени релевантни документи кои го регулираат производството вентили. група на инспекција за да ги видиш документи во областа на производството на производот, димензии, заварување квалитет и изглед преглед на квалитетот дека DN1800 регулирање на вентилот добар квалитет изглед, димензии се исполнат дизајн барања, квалитетот на производството, резултатите од тестирањето и резултатите од тестот TWT се основа во согласност, се согласија за прифаќање и испорака на пробна работа.


Време на мислењето: Jul-23-2018
WhatsApp Online Chat !