Wafer pindho lawang mriksa tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

Wafer tutup mriksa pindho lawang

Short Description:

Dawa struktur selaras karo 588-1 ukuran sambungan EN Flange EN 1092-1 ukuran ditrapake: DN50 ~ DN1000 ditrapake suhu: -20 ℃ ~ 80 ℃ PTFE: -20 ℃ ~ 120 ℃ Lampu bobot, struktur clamping kompak jog tahan karo kinerja banget lan udhara shutoff nyenyet. spring mbagekke roto-roto pasukan mbukak pindho, reaksi luwih cepet lining Valve: bisa nyedhiyani sawetara bahan karet sintetik kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi paling korosif Keluwesan saka lokasi instalasi Ngurangi t ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Dawa struktur selaras karo 588-1 EN
    ukuran sambungan Flange EN 1092-1
    ukuran ditrapake: DN50 ~ DN1000
    ditrapake suhu: -20 ℃ ~ 80 ℃ PTFE: -20 ℃ ~ 120 ℃

    Lampu bobot, kompak struktur clamping
    tahan jog karo kinerja banget lan udhara shutoff nyenyet.
    Spring mbagekke roto-roto pasukan mbukak pindho, reaksi luwih cepet
    lining Valve: bisa nyedhiyani sawetara bahan karet sintetik kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi paling korosif
    Keluwesan saka lokasi instalasi
    Ngurangi mundhut meksa, nambah ciri respon dinamis, ngilangke geter tutup.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !