Wafer kupu tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

tutup kupu Wafer

Short Description:

Piranti kanggo ngatur utawa nglereni mati medium ing pipo. Cocog kanggo piranti nangani kontrol (DN50 ~ 300), pindah cacing, piranti kontrol listrik lan pneumatic. Desain lan Manufaktur standar tundhuk karo API 609. test Pressure selaras karo API 598. Dawa struktur selaras karo API 609. Side standar cagak ing sesuai karo GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa lan ASME B16.1 125PSI . medium adi: banyu, lenga, gas lan macem-macem media korosif Nggunakake suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃ Applicabl ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Piranti kanggo ngatur utawa nglereni mati medium ing pipo.
    Cocog kanggo piranti nangani kontrol (DN50 ~ 300), pindah cacing, piranti kontrol listrik lan pneumatic.
    Desain lan Manufaktur standar tundhuk karo API 609.
    test Pressure selaras karo API 598.
    Dawa struktur selaras karo API 609.
    Side standar cagak ing sesuai karo GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa lan ASME B16.1 125PSI .
    Medium adi: banyu, lenga, gas lan macem-macem media korosif
    Nggunakake suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃
    ditrapake meksa: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuran ditrapake: DN50 ~ DN1200
    mode sambungan: ngawat-ngawati jinis
    sambungan standar: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Body urip: 50 taun

    Driving piranti cagak
    Bisa digunakake ing Ngalahake, operator pindah, listrik utawa aktuator pneumatic.

    Bushing
    Suda riving kanggo rque, support gagang, lan èfèktif Sepa rating karo awak tutup, nyuda nyandhang saka gagang.

    Lumahing saka bolongan disk poros
    Liwat perawatan saka polishing, sabenere Pas karo jog.

    Dhuwur tliti profil external disk
    Tekan requirement gelembung-nyenyet, wiwitan cilik lan mungkasi kanggo rque, urip Panggunan maneh jog.

    Gagang segel
    gagang ora gampang kanggo kleru, mbusak bisa bocor ing gagang.

    Tombol tliti kuwat
    Menehi bisa lampiran kanggo ngang manual utawa sabab.

    Precision taper pin
    Njamin bukti geter positif. Gagang kanggo sambungan disk. Gampang lapangan replaceable.

    Desain gagang Integral
    Njamin kontrol disk gumantung lan positif.

    Sisih segel
    Kanthi ora perlu saka cagak nesu.

    Digawe kursi
    Non-collapsible, babagan-tahan bukti lan bocor. Gampang lapangan replaceable.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !