Non Rising gagang tahan gapura lenggah tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

Non Rising gagang tahan linggih tutup gapura

Short Description:

Produk sing diprodhuksi ing sesuai karo GB / T24924-2010 / ANSI / AWWA C509-94 utawa standar BS 5163. test sesuai GB / T13927 utawa standar BS 5163. Sambungan sisih cagak sesuai karo pranata GB / 17241,6, PN1.6MPa utawa EN 1092 ing standar "PN1.0MPa". dawa tutup saka struktur ing baris karo GB / T12221 standar gapura tutup dawa struktur seri cendhak, lan ing wektu sing padha ing baris karo ANSI B16.10 "dawa struktur tutup" ing pound 125 ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Produk sing diprodhuksi ing sesuai karo GB / T24924-2010 / ANSI / AWWA C509-94 utawa standar BS 5163.
    Test sesuai GB / T13927 utawa standar BS 5163.
    Sambungan sisih cagak sesuai karo pranata GB / 17241,6, PN1.6MPa utawa EN 1092 ing standar "PN1.0MPa".
    Dawa tutup saka struktur ing baris karo GB / T12221 standar gapura tutup dawa struktur seri cendhak, lan ing wektu sing padha ing baris karo ANSI B16.10 "dawa struktur tutup" ing standar kelas 125 pound, utawa BS 5163 standar.
    DN65 (2 / ")" ~ (12) "sisih cagak dimensi sambungan bisa sesuai karo ANSI / ASME B16.1" matak flanges pipe wesi lan fitting flanged "ing syarat standar 125 kelas pound.
    Medium adi: banyu, lenga, gas
    Nggunakake suhu: -10 ℃ ~ 180 ℃
    ditrapake meksa: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuran ditrapake: DN50 ~ DN600
    Sambungan: cagak jinis
    sambungan standar: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Body urip: 50 taun

    Casting awak, karo kekuatan cekap kanggo syarat lingkungan kerja, aliran adi ora bakal kaalang-alangan.
    Lentur wedge, otomatis bisa ngganti menyang kaku pipe disebabake ewah-ewahan bentuk saka awak tutup.
    Ring jog gandheng Hodjorolo kanggo nyegah bocor.
    Gagang: T - disc - gagang sambungan kanggo nyegah kaku Applied menyang sisih gagang kanggo mesthekake operasi Gamelan.
    Packing: packing ngemot preservatives, supaya teyeng gagang. Kothak stuffing jero njamin urip dawa layanan saka packing.
    Ring Seat: jog tutup Hodjorolo lan gandheng, kang bisa ngilangke saluran bocor lan ndawakake gesang layanan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !