Kidul Beijing bagean saka Tongzhou DN1800 unit tutup ngatur liwat test acceptance roto

Kidul Beijing bagean saka Tongzhou DN1800 unit tutup ngatur liwat test acceptance roto
Bubar, DN1800 perusahaan kita ngatur unit tutup ing bagean Beijing saka produksi Tongzhou kidul kanggo Water North Transfer Project, completion kasil saka instalasi online lan debugging, lan Ditampa dening pangguna.

DN1800 unit tutup ngatur punika bagéyan inti saka project Tongzhou, shouldering tugas kang ngatur kabèh line. Sadurunge acceptance, TWT wis sesuai karo syarat cocog kanggo produk-test poto, ukuran cocog lan kualitas instalasi padha dideteksi, lan kanggo klompok acceptance diajukake ing dokumen cocog ngatur Manufaktur tutup. Klompok pengawasan kanggo maneh dokumen ing Manufaktur produk, dimensi, kualitas welding lan review kualitas katon sing DN1800 ing ngatur katup kualitas katon apik, dimensi syarat desain, produksi kualitas, asil testing lan asil test TWT Sejatine konsisten, sarujuk kanggo acceptance lan layang saka operasi nyoba.


Post wektu: Jul-23-2018
WhatsApp Online Chat !