kinerja dhuwur wafer kupu tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

kinerja dhuwur tutup wafer kupu

Short Description:

standar Design syarat GB / T12238 utawa standar testing API-609 Valve in line karo GB / T13927 utawa customer syarat kanggo testing. standar sisih cagak meets persyaratane GB / T9119 utawa ASME B16.5. struktur Long meets syarat kasebut ing GB / T12221-2005 utawa API-609. medium adi: banyu, lenga, langkung suhu gas: -29 ℃ ~ 450 ℃ ditrapake meksa: PN0.6 ~ 6.4MPa ukuran ditrapake: DN50 ~ DN2000 Sambungan: jinis cagak, jinis ngawat-ngawati, jinis welding standar Nyambungake: GB, A .. .


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Standar Design syarat GB / T12238 utawa API-609
    standar testing Valve in line karo GB / T13927 utawa customer syarat kanggo testing.
    Standar sisih cagak meets persyaratane GB / T9119 utawa ASME B16.5.
    Struktur Long meets syarat kasebut ing GB / T12221-2005 utawa API-609.
    Medium adi: banyu, lenga, gas
    Gunakake suhu: -29 ℃ ~ 450 ℃
    ditrapake meksa: PN0.6 ~ 6.4MPa
    ditrapake size: DN50 ~ DN2000
    Sambungan: jinis cagak, jinis ngawat-ngawati, jinis welding
    Nyambungake standar: GB, ANSI, API
    Body urip: 50 taun

    Double desain struktur eccentric, supaya ing nyandhang saka lumahing sealing, ngramut integritas ing urip segel lan layanan dhuwur.
    Desain jog amba supaya mencet bakal ngrusak jog tutup lan tutup kontak nyenyet, nyediakake layanan gesang maneh.
    Two - panggung dhuwur - struktur gagang kekuatan kanggo mesthekake gampang pangopènan, struktur eccentric pindho ndadekake pangopènan online saka lenggahan lan disk dadi gampang lan cepet.
    Internal gagang / disk drive kanggo supaya lencana utawa bolts instalasi bisa gawé luwih cara bocor.
    - retaining ring fleksibel ing tutup tutup menehi meksa lelenggahan congenital, ora mung nduweni kaluwihan saka struktur prasaja lan entheng, torsi nyopir cilik, prasaja, cepet, aliran apik ngatur fungsi lan ciri sealing cedhak.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !