kinerja dhuwur kupu tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

kinerja dhuwur tutup kupu

Short Description:

medium adi: banyu, lenga, gas Gunakake suhu: -29 ℃ ~ 450 ℃ ditrapake meksa: PN0.6 ~ 6.4MPa ukuran ditrapake: DN100 ~ DN3600 Sambungan: jinis cagak, jinis ngawat-ngawati, jinis welding Nyambungake standar: GB, ANSI, API Body urip: 50 taun The segel utama punika multi-tingkat logam segel telung dimensi, stainless steel lan stainless steel, mbukak utawa ditutup tutup sealing lumahing gesekan antarane lumahing sealing stroke cendhak, urip dawa layanan, nutup tutup ditutup tightly , cap dipercaya nindakake ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Medium adi: banyu, lenga, gas
    Gunakake suhu: -29 ℃ ~ 450 ℃
    ditrapake meksa: PN0.6 ~ 6.4MPa
    ukuran ditrapake: DN100 ~ DN3600
    Sambungan: jinis cagak, jinis ngawat-ngawati, jinis welding
    Nyambungake standar: GB, ANSI, API
    Body urip: 50 taun

    Segel utama punika multi-tingkat logam segel telung dimensi, stainless steel lan stainless steel, mbukak utawa ditutup tutup sealing lumahing gesekan antarane lumahing sealing stroke cendhak, urip dawa layanan, nutup tutup ditutup tightly, kinerja sealing dipercaya. Sifat-sifat lentur saka ring segel logam gabungan nggawe bocor tutup free.
    Panggunaan telung desain struktur eccentric, ngurangi gesekan antarane lumahing sealing, katup operasi nyata proses nduwe peran ing rugi saka telung, nggawe kinerja tutup iku luwih, maneh urip.
    Struktur truss wis diadopsi, lan desain Streamline saka piring tutup temen maujud, lan kualitas casting saka lumahing plate tutup wis apik, lan resistance banyu wis suda. The ring stainless steel dipasang ing awak, minangka struktur conthong, kondusif kanggo circulation adi, nanging uga nambah kualitas casting ing growong utama saka awak tutup, ngurangi resistance aliran.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !