Mili kontrol tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

kontrol tutup mili

Short Description:

seri EV2000 kang ngatur awak tutup logam sealing pindho lan materi lentur, ngadopsi desain wangun axisymmetric, supaya tutup area aliran growong tansah kontrak ring, supaya throttling metu kanggo sumbu, mbusak cavitation lan geter saka pipelines lan karusakan pipo. Becik kanggo desain geometris, adi iki uga dipandu ing awak Streamline. Malah ing cilik saka dhuwur meksa, tutup bisa èfèktif ngilangke meksa diferensial, meksa suda kanggo ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    seri EV2000 kang ngatur awak tutup logam sealing pindho lan materi lentur, ngadopsi desain wangun axisymmetric, supaya tutup area aliran growong tansah kontrak ring, supaya throttling metu kanggo sumbu, mbusak cavitation lan geter saka pipelines lan karusakan pipo. Becik kanggo desain geometris, adi iki uga dipandu ing awak Streamline. Malah ing cilik saka dhuwur meksa, tutup bisa èfèktif ngilangke meksa diferensial, meksa suda kanggo kurang meksa, lan ora bakal gawé geter lan cavitation kedadean. Saka lawang kanggo bagean kontrak saka wilayah aliran annular kemunduran dadi ing tingkat aliran mboko sithik tambah, tanpa cavitation, tanpa konversi cavitation energi karusakan. Preduli saka posisi piston, ing profil aliran annular, saéngga njupuk karakteristik angger linear sampurna.

    Medium adi: banyu, lenga, gas, lan sapiturute
    suhu ditrapake: -20 ℃ ~ 220 ℃
    ditrapake meksa: PN0.6 ~ 6.4MPa
    ukuran ditrapake: DN100 ~ DN2200
    Sambungan: cagak jinis
    Sambungan standar: GB · ANSI · DIN · ISO · BS
    Service urip: 50 taun


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !