Double cagak tahan linggih tutup kupu eccentric - China Tianjin Tanggu TWT Valve

Double cagak tahan linggih tutup kupu eccentric

Short Description:

Bisa dilengkapi karo nangani, pindah cacing, piranti kontrol listrik utawa pneumatic. Ngurangi torsi muter, ndhukung gagang, lan wis kapisah saka awak tutup èfèktif, ngurangi nyandhang saka gagang tutup. Sawise polishing perawatan, karo tliti jog tutup. Kanggo entuk nul syarat bocor test tightness online. Ing mbukak lan nutup torsi cilik, ndawakake gesang layanan saka jog tutup. Gagang segel ora gampang kanggo deform, mangkono Nyingkiri gagang bocor biasanipun. The ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Bisa dilengkapi karo nangani, pindah cacing, piranti kontrol listrik utawa pneumatic.
    Ngurangi torsi muter, ndhukung gagang, lan wis kapisah saka awak tutup èfèktif, ngurangi nyandhang saka gagang tutup.
    Sawise polishing perawatan, karo tliti jog tutup.
    Kanggo entuk nul syarat bocor test tightness online. Ing mbukak lan nutup torsi cilik, ndawakake gesang layanan saka jog tutup.
    Gagang segel ora gampang kanggo deform, mangkono Nyingkiri gagang bocor biasanipun.
    Model sarana nduweni kaluwihan saka dhuwur tliti lan kekuatan dhuwur, lan cocok kanggo instalasi saka nangani lan piranti kontrol liyane.
    Model sarana ditondoi ing sing rod tutup lan piring tutup sing kuwat karo piring tutup, lan model sarana nduweni karakteristik anti geter lan panggantos gampang.
    Dhuwur tliti, dhuwur linuwih, gampang kanggo ngontrol mbukak lan nutup saka piring tutup.
    Good sakabèhé stabilitas, stabil, tensile, anti bocor.
    Tambahan batang pungkasan bocor.

    Piranti kanggo ngatur utawa nglereni mati medium ing pipo.
    Cocog kanggo piranti nangani kontrol (DN50 ~ 300), pindah cacing, piranti kontrol listrik lan pneumatic.
    Desain lan Manufaktur standar ing baris karo GB / T12238.
    Test meksa sesuai GB / T13927.
    Dawa struktur punika GB / T12221.
    Standar cagak sisih sesuai GB / T17241.6.
    Medium adi: banyu, lenga, gas lan macem-macem media korosif
    Nggunakake suhu: -10 ℃ ~ 150 ℃
    ditrapake meksa: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ditrapake size: DN50 ~ DN1400
    Sambungan: cagak jinis
    sambungan standar: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Body urip: 50 taun


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !