Cast release online tutup wesi - China Tianjin Tanggu TWT Valve

wesi Cast release online tutup

Short Description:

Proses exhaust Gamelan, bisa nyegah dumadiné fluktuasi meksa utawa gejala cilaka liyane. Air bisa kosong, bisa diperlokake ing pipo nalika banyu wis kebak banyu, lan bisa ngungsi utawa meksa negatif ing pipo, kayata kahanan misahake kolom banyu bakal kanthi otomatis mbukak, menyang pipo kanggo ngilangke meksa negatif. Dhuwur aliran kacepetan exhaust gas, lan malah airflow kacepetan dhuwur pipis kedhul banyu ora bakal nimbulaké port exhaust dadi ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Proses exhaust Gamelan, bisa nyegah dumadiné fluktuasi meksa utawa gejala cilaka liyane.
    Air bisa kosong, bisa diperlokake ing pipo nalika banyu wis kebak banyu, lan bisa ngungsi utawa meksa negatif ing pipo, kayata kahanan misahake kolom banyu bakal kanthi otomatis mbukak, menyang pipo kanggo ngilangke meksa negatif.
    Dhuwur aliran kacepetan exhaust gas, lan malah airflow kacepetan dhuwur pipis kedhul banyu ora bakal nimbulaké port exhaust ditutup ing advance. Ngeculake ditutup mung sawise udhara wis rampung kosong, bisa diperlokake.
    Ing sembarang wektu, anggere meksa sistem luwih murah tinimbang tekanan atmosfer, kayata dumadiné kedadean misahake kolom banyu, tutup online bakal langsung mbukak sistem menyang udhara, kanggo nyegah emergence saka meksa negatif ing sistem. Ing wektu sing padha, sistem emptying wektu ing proses pas wektune bisa akselerasi tingkat emptying.

    Medium adi: banyu, lenga, gas
    Nggunakake suhu: -20 ℃ ~ 120 ℃
    ditrapake meksa: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuran ditrapake: DN25 ~ DN300
    Sambungan standar: GB · DIN · ISO · BS
    Body urip: 50 taun

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !