kupu tutup - China Tianjin Tanggu TWT Valve

tutup kupu

Short Description:

Piranti kanggo ngatur utawa nglereni mati medium ing pipo. Cocog kanggo piranti nangani kontrol (DN50 ~ 300), pindah cacing, piranti kontrol listrik lan pneumatic. Desain lan Manufaktur standar tundhuk karo API 609. test Pressure selaras karo API 598. Dawa struktur selaras karo API 609. Side standar cagak ing sesuai karo GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa lan ASME B16.1 125PSI . medium adi: banyu, lenga, gas lan macem-macem media korosif Nggunakake suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃ Applicabl ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Piranti kanggo ngatur utawa nglereni mati medium ing pipo.
    Cocog kanggo piranti nangani kontrol (DN50 ~ 300), pindah cacing, piranti kontrol listrik lan pneumatic.
    Desain lan Manufaktur standar tundhuk karo API 609.
    test Pressure selaras karo API 598.
    Dawa struktur selaras karo API 609.
    Side standar cagak ing sesuai karo GB / T17241 PN1.0MPa, PN1.6MPa lan ASME B16.1 125PSI .
    Medium adi: banyu, lenga, gas lan macem-macem media korosif
    Nggunakake suhu: -10 ℃ ~ 120 ℃
    ditrapake meksa: PN1.0 ~ 1.6MPa
    ukuran ditrapake: DN50 ~ DN1200
    mode sambungan: ngawat-ngawati jinis
    sambungan standar: GB · ANSI · DIN · API · ISO · BS
    Body urip: 50 taun

    Ngurangi torsi muter, ndhukung gagang, lan wis kapisah saka awak tutup èfèktif, ngurangi nyandhang saka gagang tutup.
    Sawise polishing perawatan, karo tliti jog tutup.
    Kanggo entuk nul bocor syarat test tightness online, bukaan lan nutup torsi cilik, ngluwihi gesang layanan saka jog tutup.
    Gagang segel ora gampang kanggo deform, mangkono Nyingkiri gagang bocor biasanipun.
    Model sarana nduweni kaluwihan saka dhuwur tliti lan kekuatan dhuwur, lan cocok kanggo instalasi saka nangani lan piranti kontrol liyane.
    Model sarana ditondoi ing sing rod tutup lan piring tutup sing kuwat karo piring tutup, lan model sarana nduweni karakteristik anti geter lan panggantos gampang.
    Integritas apik, gampang kanggo ngontrol mbukak lan nutup saka piring tutup.
    Model sarana nduweni kaluwihan saka ora shedding, resistance tensile, Nyegah bocor lan panggantos trep.
    Piranti kanggo ngatur utawa nglereni mati medium ing pipo.
    Cocog kanggo piranti nangani kontrol (DN50 ~ 300), pindah cacing, piranti kontrol listrik lan pneumatic.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !