Gambar Company

PROFIL COMPANY

project banyu mentah ing Shanghai

tim TWT R & D

TWT wis banget senior technical R & D tim, dilengkapi karo majeng peralatan tliti R & D tengah lan tengah test, karo luwih saka 50 taun saka teknologi nambah, R & D lan Manufaktur kualitas dhuwur, saving lan dhuwur-tech lingkungan Proteksi punika R & D standar TWT perusahaan. pembangunan TWT lan produksi produk wis menang ora luwih saka 20 paten lan Welasan Anugrah nasional, lan pangadeg saking Kementrian industri mesin standar produksi tutup.

Sistem Quality TWT lan Assurance Quality

We gati safety produk lan kualitas dipercaya minangka nyawa Enterprise kang; ing industri tutup China, kita pisanan nggayuh ISO 9001 sertifikat ditanggepi dening DNV: 2008 System Quality Certification; lan kita uga tak EU Pressure Equipment Directive 97/23 / EC (sertifikat CE) lan sertifikat pabrik dening CCS.

工厂 大门

TWT inti Value

Kita tansah awake dhewe melu ing latihan tenaga teknis kanggo mesthekake yen pelanggan bisa seneng layanan paling apik saka Industry. profesional layanan kita karo pengalaman sugih ing instalasi, debugging lan pangopènan; lan produk karo persediaan spare parts. We njamin sing kita bisa ngubungi panjenengan lan menehi reply ing 48 jam sawise nampa keluhan kualitas utawa request technical support saka pelanggan ing sembarang area ing donya. Sampeyan bisa uga pracaya, kene, sampeyan bisa seneng layanan kualitas unprecedented.

Sistem Quality TWT lan Assurance Quality

"Iman, Quality lan inovasi" sing nilai inti saka TWT Company
sistem nilai iki minangka pondasi gagasan lan budaya Company kang,
mung minangka padha nalika wiwitan TWT 1956.


WhatsApp Online Chat !