• DN36000
  • International0
  • Flow-control0

TWT tutup

Wiwit taun 1956, produk TWT wis digawe prestasi pinunjul ing kothak sumber kutha banyu lan got, rereged perawatan, desalination, listrik, lenga, kimia, Metallurgy, panas, kapal, medicine, kertas lan kothak. Produk nutupi luwih saka 70 negara ing Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Jerman lan ing

About Company

TWT wis banget senior technical R & D tim, dilengkapi karo majeng peralatan tliti R & D tengah lan tengah test, karo luwih saka 50 taun saka teknologi nambah, R & D lan Manufaktur kualitas dhuwur, saving lan dhuwur-tech lingkungan Proteksi punika R & D standar TWT perusahaan. pembangunan TWT lan produksi produk wis menang ora luwih saka 20 paten lan Welasan Anugrah nasional, lan pangadeg saking Kementrian industri mesin standar produksi tutup.

 

Sistem Quality TWT lan Assurance Quality

We gati safety produk lan kualitas dipercaya minangka nyawa Enterprise kang; ing industri tutup China, kita pisanan nggayuh ISO 9001 sertifikat ditanggepi dening DNV: 2008 System Quality Certification; lan kita uga tak EU Pressure Equipment Directive 97/23 / EC (sertifikat CE) lan sertifikat pabrik dening CCS.

 

Njamin TWT Service

Kita tansah awake dhewe melu ing latihan tenaga teknis kanggo mesthekake yen pelanggan bisa seneng layanan paling apik saka Industry. profesional layanan kita karo pengalaman sugih ing instalasi, debugging lan pangopènan; lan produk karo persediaan spare parts. We njamin sing kita bisa ngubungi panjenengan lan menehi reply ing 48 jam sawise nampa keluhan kualitas utawa request technical support saka pelanggan ing sembarang area ing donya. Sampeyan bisa uga pracaya, kene, sampeyan bisa seneng layanan kualitas unprecedented.

 

TWT inti Value

"Iman, Quality lan inovasi" sing nilai inti saka TWT Company

sistem nilai iki minangka pondasi gagasan lan budaya Company kang, mung minangka padha nalika wiwitan TWT 1956.

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !